Ulrika vinner det mesta!

Ulrika Hemmingsson är inne i ett flow där hon vinner det mesta som går att vinna just nu i Ankarsrums fotoklubb. I en specialtävling som ordnades på temat ”Våren 2021”, och som var en kollektionstävling, tog hon åter förstaplatsen. Domare var Gunnika Isaksson-Lutteman, frilansande skribent, fotograf, föreläsare och friluftslivskonsult.

Hennes omdöme om Ulrikas bilder var: ”Fotografen visar hela spektrat av våren i en serie med en bra blandning av närbilder och miljöbilder. Helheten sätter en fin känsla om att våren är på väg och hopp om ljusare tider. Sammanhållet formspråk i bilderna samt ljuset och skärpan som fotografen återgett gör denna serie till vinnare i den här tävlingen.” Tvåa kom Harald Andersson och trea Leif Sylvan.

Här följer Ulrikas 5 kollektionsbilder på temat ”Våren 2021”.

Ulrika Hemmingsson: Vårkänslor

Ulrika Hemmingsson: Lönnblomma

Ulrika Hemmingsson: Nyutslagen

Ulrika Hemmingsson: Fåglar i insjön

Ulrika Hemmingsson: En plats i våren

Kommentera