Bildvisning med Peter Gerdehag

Söndagen den 25 oktober kl. 18.00 har vi det stora nöjet att bjuda in till en bildvisning med Peter Gerdehag i Ankarsrums Folkets Hus. I våra trakter har han varit en kändis som fotograf under många år, men genom sina TV-sända filmer ”Hästmannen” och ”Kokvinnorna” m. fl. så är han numera en rikskändis. Hans filmer har belönats med fina priser både i Sverige och utomlands.

Ett av hans nya projekt heter ”Ölands vackraste gård – Honungstorp” och handlar om gården Honungstorp och de som bor där, vilka han har dokumenterat under 20 års tid. I Ankarsrum kommer han nu för första gången att ha en offentlig bildvisning där han berättar om det projektet. Läs mer om Peter Gerdehags visning under menyn Bildvisningar, överst på sidan.

Foto Peter Gerdehag, porträtt, 600 px sRGB

Peter Gerdehag i sin rätta miljö.

 1. Kenneth says: - Svara

  Står det inte fel dag på hemsidan. I Västerviks tidningen stod det söndag och på er hemsida lördag 25 oktober.
  Kenneth

 2. admin says: - Svara

  Jovisst, du har alldeles rätt. Eller hade alldeles rätt, för nu har jag ändrat till rätt dag, dvs. söndag. Tack för påpekandet!

  Med vänlig hälsning
  Leif Sylvan

Kommentera